Comenzi si suport telefonic: 0758 232 326,0753 302 030, 0371 900 121 sau pe mail la office@cursuriautorizate.eu de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

RON
Curs Operator Deratizare, Dezinfecție, Dezinsecție

Curs Operator Deratizare, Dezinfecție, Dezinsecție

COR: RO/01/1021/209

AUTORIZARE:
Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala
MODALITATE DE PARTICIPARE LA CURS:
În Sălile de Curs
PRET
verificati perioada si locatia
Taxa examinare*:
60.00 RON
Locatia si perioada desfasurarii cursului (click pe locatie)

DESCRIERE CURS

Cursul de Operator Deratizare, Dezinfecție, Dezinsecție, este AUTORIZAT de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala

Operatorul de deratizare, dezinfecție, dezinsecție este un lucrător în domeniul care secondează personalul calificat, în condiții de calitate și respectând normele de protecția muncii în domeniu. 

Operatorul D.D.D trebuie să utilizeze echipamentul individual de protecție corespunzător și să acționeze conform indicațiilor primite de la personalul calificat și responsabil pentru lucrările de deratizare, dezinsecție, dezinfecție.

Operatorul D.D.D are obligația de a urma întocmai indicațiile primite și împreună cu echipa de lucru va participa la lucrările propriu zise.


 

ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE

- CARTE DE IDENTITATE/BULETIN;

- CERTIFICAT DE NAȘTERE;

- CERTIFICAT DE CĂSĂTORIE/HOTĂRÂRE DE DIVORȚ (DACĂ ESTE CAZUL);

- ADEVERINȚĂ DE STUDII (MINIM  4 CLASE).

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII
  1.  Manipularea substanțelor pesticide ce sunt folosite în lucrările de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, la indicația și sub supravegherea personalului calificat.
  2. Depozitarea corespunzătoare a substanțelor ambalate, conform indicațiilor primite de la gestionarul desemnat prin decizide de numire.
  3. Utilizarea echipamentului individual de protecție conform instruirii SSM (training PPE).
  4. Verificarea zonelor/spațiilor de efectuare a lucrărilor de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, pentru evacuarea/informarea terților cu privire la operațiunile ce urmează a fi derulate.
  5. Amplasarea de avertizoare vizuale standard în zona de lucru.
  6. Montarea dispozitivelor de protecție împotriva dăunătorilor (plase/benzi antipăsări, protecții cauciucate uși împotriva insectelor și rozătoarelor, plase antiisecte la ferestre) și etichetarea dispozitivelor (capcane, stații intoxicare).
  7. Astupare galerii rozătoare, în interiorul sau exteriorul clădirilor, cu materiale speciale fără clasificare toxicologică și astupare rosturi gresie, faianță, tocărie cu materiale speciale antiinsecte, fără clasificare toxicologică.
SPECIMEN DIPLOMA

TE-AR MAI PUTEA INTERESA