Precizari privind eliberarea Certificatului de Absolvire

Saturday, Jan 1, 2022

In acest fisier veti gasi precizari privind eliberarea Certificatului de ABSOLVIRE.

Precizari privind eliberarea Certificatului de Absolvire

 

  1. EMITERE CERTIFICAT:

Certificatele de absolvire se elibereaza in termen de 30 de zile de la promovarea examenului. De regula, centrul nostru de formare emite certificatele in aproximativ 10 zile de la finalizarea examenului.

Certificatul se elibereaza absolventului, in baza cartii de identitate, in original.

  1. PROGRAM ELIBERARE CERTIFICAT

Certificatele se elibereaza conform programului: L-V: 10:00-18:00, de la sediu din Str. Academiei, nr. 39-41, parter, Sector 1, Bucuresti

  1. DOVADA ABSOLVIRE CURS

In cazul in care, absolventul are nevoie de o dovada de absolvire a cursului si diploma nu este gata, acesta poate solicita fie pe mail (office@cursuriautorizate.eu) fie la secretariatul scolii o adeverinta , care este valabila pana la emiterea certificatului de absolvire

  1. IMPUTERNICIRE PENTRU ELIBERARE CERTIFICAT

In cazul in care, titularul diplomei nu poate sa vina personal sa ridice certificatul, acesta poate sa imputerniceasca o persoana prin procura notariala pentru eliberarea certificatului, conform Ordinului 501/8.10.2003-Ministerul Muncii si al Ordinului 5253/16.10.2003-Ministerul Educatiei, art. 29)

  1. ARHIVARE CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

In cazul in care, absolventul nu a ridicat certificatul de absolvire in termen de 12 luni de la finalizarea examenului, acesta se va arhiva corespunzator in arhiva scolii, pe termen nelimitat.

Se poate ridica certificatul oricand, fara taxe suplimentare.

Sursa foto: Pixabay

Leave Your Comment


Apeleaza Contact