Pasi importanti in alegerea unui curs de formare acreditat

Saturday, Jan 1, 2022

Avand in vedere faptul ca trecem printr-o perioada destul de dificila si nesigura iar piata muncii este intr-o continua schimbare, cu numeroase cerinte de performanta, experienta si studii, vine un moment in care realizezi ca trebuie sa faci o schimbare in cariera sau te gandesti pur si simplu la o avansare in actuala firma.

Daca te gandesti  sa schimbi domeniul in care activezi sau iti doresti sa promovezi in firma si sa te specializezi in domeniul in care lucrezi, trebuie sa iti indrepti atentia catre formarea profesionala continua.

Ei bine, cea mai rapida metoda de a invata si de a te califica pe piata muncii, este participarea la un curs autorizat in domeniul dorit.

Dar cum il aleg?

Desigur ca iti doresti un curs de calitate, de unde poti dobandi notiuni noi si de actualitate si evident, in urma absolvirii examenului, sa primesti o diploma recunoscuta si certificata.

Mai jos iti voi puncta cateva elemente importante si necesare in alegerea furnizorului si a cursului dorit:

  • Fiecare curs este  reprezentat de un cod COR, specific ocupatiei. Identifica cursul dorit si codul cor specific.
  • Alege furnizorii de formare doriti si verifica daca detin autorizatie valabila pentru furnizarea cursului ales.
  • Stabileste o intalnire sau suna la centrul pe care l-ai ales si verifica valabilitatea autorizatiei, numarul de ore al cursului, codul COR, competentele dobandite in urma absolvirii cursului, perioada in care se desfasoara grupa si documentele necesare inscrierii.

 

Avantajele de a absolvi un curs acreditat:

 

  • Posibilitatea de angajare in institutii publice sau private;
  • Posibilitatea de a fi admis sa faci parte din echipa de implementare a  proiectelor finantate din Fonduri Europene;
  • Promovarea in functie in cadrul firmei in care activezi;
  • Posibilitatea de a fi chiar TU Formator al unui curs autorizat.
  • Certificatul de absolvire  eliberat de ANC (fost CNFPA), impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, este recunoscut la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene.Certificatul este valabil pe Viata!

 

Alatura-te miilor de absolventi ai cursurilor noastre acreditate si inscrie-te la cursul dorit.

 

P.S: Apeleaza acum 0753302030 si beneficiaza de consultanta GRATUITA din partea responsabilului centrului nostru de formare in alegerea cursului potrivit.

Leave Your Comment


Apeleaza Contact