Comenzi si suport telefonic: 0758 232 326,0753 302 030, 0371 900 121 sau pe mail la office@cursuriautorizate.eu de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Curs Expert in egalitate de sanse

Curs Expert in egalitate de sanse

COR: 242230

AUTORIZARE:
Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala
MODALITATE DE PARTICIPARE LA CURS:
Online sau În Sălile de Curs
PRET
verificati perioada si locatia
Taxa examinare ISCIR*:
60.00 RON
Pentru mai multe detalii despre curs si oferte personalizate, sunati la numarul: 0758.232.326
Locatia si perioada desfasurarii cursului (click pe locatie)

DESCRIERE CURS

Cursul de "Expert in egalitate de sanse", este AUTORIZAT de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională.

Expertul in egalitate de sanse este persoana special angajata care respecta legislatia in vigoare si stie cum sa gestioneze principiile generale ale egalitatii de sanse.

La curs va fi prezentat contextul de aparitie si evolutie a fenomenelor de discriminare de gen, nerespectarea principiului egalitatii de sanse, violentei domestice, traficului de persoane si se vor preda metode si exemple de solutii pentru respectarea egalitatii de sanse si de tratament intre femei si barbati.

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Cui se adreseaza cursul: : Cursul se adreseaza cadrelor didactice, specialistilor in  resurse umane, persoanelor care lucreaza pe proiecte cu finantare nerambursabila, angajatilor din institutiile publice care gestioneaza situatii specifice, sefilor de compartimente din companiile multinationale etc.

Certificare: In urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Expert in egalitate de sanse” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat.

Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.


ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE

- Carte de identitate;

- Certificar de naștere;

- Certificat Casatorie/Hotarare Divort (Daca este cazul);

- Diploma studii superioare (licenta/master);

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII
  • planificarea activitatilor de prevenire  si interventie rapida in vederea respectarii principiului egalitatii de sanse, gen, precum si a prevenirii si combaterii violentei domestice si a traficului de persoane;
  • managementul diversitatii;
  • managementul cazului de nerespectare a principiului egalitatii de sanse   gen, precum si a prevenirii si combaterii violentei domestice si a traficului de persoane;
  • gestionarea resurselor;
  • evaluarea activitatii;
  • comunicarea si relationarea interpersonala, intra si interinstitutionala;
  • dezvoltarea profesionala;
SPECIMEN DIPLOMA

TE-AR MAI PUTEA INTERESA