Limba suedez? este o limb? din familia limbilor germanice de nord sau scandinave, vorbit? în majoritate de c?tre aproximativ 9 milioane de oameni în Suedia ?i alte zone din Finlanda, unde are acela?i statul legal cu limba finlandez?. Suedeza este inteligibil? mutual cu norvegiana ?i cu daneza. Împreun? cu celelalte limbi germanice de nord, suedeza are la origine nordica veche, limba comun? a popoarelor germanice care au tr?it în Scandinavia în timpul perioadei vikinge. Este în prezent limba scandinav? cu cel mai mare num?r de vorbitori. Cursurile noastre de limba suedez? se adreseaza tuturor celor care doresc sa o utilizeze in viata cotidiana: calatorii, socializare, corespondenta.

 

Daca doriti sa calatoriti in Suedia , dar va este teama ca odata ajuns la destinatie nu veti sti sa cereti indicatii de orientare, e timpul sa acordati putin timp pentru extinderea orizontului dumneavoastra cultural si intelectual. Formatorii nostri au experienta necesara pentru a va ajuta sa invatati limba suedez? intr-un mod eficient si interactiv.

Abilitati obtinute la finalizarea acestui curs:

  • 1. Cunostinte pentru purtarea unei conversatii in diferite situatii;
  • 2. Scrierea corecta si coerenta la o dificultate medie a propozitiilor formulate in limba suedez?;
  • 3. Citirea corecta a cuvintelor si intelegerea textului din limba suedez? din punct de vedere semantic si gramatical;
  • 4. Intelegerea mesajului vorbitorului de limba suedez? fara a intampina probleme de gramatica sau vocabular si rezumarea corecta a textului ascultat;
  • 5. Insusirea vocabularului utilizat in viata de zi cu zi, in timpul liber, la restaurant, cafenea, discoteca sau vocabularul utilizat in cazul unei invitatii la restaurant.

Nu exista niciun curs disponibil momentan.
Apeleaza Contact