Comenzi si suport telefonic: 0758 232 326,0753 302 030, 0371 900 121 sau pe mail la office@cursuriautorizate.eu de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

RON
Workshop Stresul și epuizarea cronică (burnout) -instrumente și tehnici de gestionare

Workshop Stresul și epuizarea cronică (burnout) -instrumente și tehnici de gestionare

COR:

AUTORIZARE:
Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala
MODALITATE DE PARTICIPARE LA CURS:
In Sălile de Curs
PRET
verificati perioada si locatia
Locatia si perioada desfasurarii cursului (click pe locatie)

DESCRIERE CURS

Într-o lume care ne cere mereu mai mult, găsirea flăcării interioare poate fi o provocare. Alăturați-vă nouă într-o călătorie transformațională pentru a vă reaprinde pasiunea, a vă readuce energia și a scăpa de strânsoarea sufocantă a epuizării.

Burnout-ul este o afecțiune complexă asociată cu epuizarea mentală, fizică și emoțională care apare ca urmare a stresului excesiv acumulat pe termen lung. 

Epuizarea ne poate afecta în diferite domenii ale vieții, de la locul de muncă la responsabilitățile personale și activitățile creative. Acest atelier reprezintă un spațiu dedicat în care ne adunam și învățam strategii practice pentru a depăși epuizarea, a ne regăsi entuziasmul și a conduce o viață mai echilibrată și satisfăcătoare.

Va invitam alaturi de Magda Lemnaru sa depasim aceste obstacole si sa ne regasim pe noi:

Dna Magda Lemnaru, trainer senior, are o experienta de peste 15 ani in domeniul training-ului, atat soft, cat si hard-skills, in companii cu peste 2000 de angajati (linkedin.com/in/magda-lemnaru). 

Livreaza cu succes, cursuri de leadership, comunicare&colaborare in echipe, vanzari, de intampinare si conectare la nivel non-verbal cu clientii, managament organizational, cursuri de gestionare a stresului si prevenirea burnout-ului, Mindset pentru performanta sau  workshop-uri personalizate in functie de nevoile clientilor.

De asemenea, este coach profesionist, nivel avansat ( https://bit.ly/3QUnHZZ) certificata de Federația Internaționala de Coaching, specializata în managementul stresului si facilitarea schimbarii.

Livreaza sesiuni de coaching 1x1, atat pentru angajatii companiilor mici si mijlocii, cat si pentru antreprenori, avocati, medici etc, care vor sa-si imbunatateasca performanta si sa depaseasca stresul de la locul de munca (https://xpresscoaching.ro/ro/).

Este mentor si trainer in cadrul Academiei de Coaching din Singapore -Coach Masters Academy- (declarata in 2022 cea mai buna Academie de coaching la nivel mondial) si in reprezentanta pe Romania, in cadrul careia a cursat peste 200 de persoane in coaching transformational.


Durata: 6h, fata in fata, intre 10:00-16:00.


ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE
COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII
  1. Înțelegerea stresului: vei recunoaște semnele și simptomele stresului și vei dobândi o înțelegere mai profundă a modului în care acesta îți afectează corpul și mintea.
  2. Tehnici de gestionare a stresului: workshop-ul va furniza strategii și tehnici practice pentru a gestiona și reduce stresul în viața de zi cu zi.  
  3. Prevenirea epuizării cronice/burnout-ului: vei învăța cum să previi și să gestionezi burnout-ul, care îți impactează, atât viața profesională, cât și cea personală.
  4. Cunoașterea factorilor de stres: vei identifica factorii de stres specifici din viața personală și profesională, care îți creează anxietate, ceea ce îți va permite să iei măsuri pentru a-i reduce sau a-i evita.
  5. Cresterea rezilienței: workshop-ul te va ajuta să îți dezvolți abilitățile de reziliență, ceea ce înseamnă că vei învăța să faci față situațiilor stresante și, astfel, să te ”extragi” din momentele dificile.
  6. Impactul asupra sănătății: vei vedea cum stresul cronic poate afecta sănătatea fizică și mentală și vei învăța strategii pentru a-ți proteja sănătatea.
  7. Creșterea eficienței profesionale: gestionarea stresului și evitarea burnout-ului cresc productivitatea și eficiența la locul de muncă, te ajută, astfel, să fii mai focusat/ă și să iei decizii mai bune.
  8. Îmbunătățirea relațiilor personale și profesionale: cunoașterea și gestionarea stresului ajută la îmbunătățirea relațiilor cu colegii, prietenii și familia, deoarece poți comunica mai eficient și evita conflictele generate de stres.
  9. Creșterea satisfacției în viață: informațiile și tehnicile din cadrul workshop-ului te pot sprijini, inclusiv, în ceea ce privește creșterea nivelului de satisfacție în viață, vei învăța să te bucuri mai mult de momentele pozitive și să faci față mai bine celor dificile.
  10. Autocunoaștere: obții o mai mare cunoaștere de sine în ceea ce privește limitele tale personale și semnalele timpurii ale stresului, ceea ce te va ajuta să iei măsuri pentru a-ți menține echilibrul și bunăstarea.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA