Comenzi si suport telefonic: 0758 232 326,0753 302 030, 0371 900 121 sau pe mail la office@cursuriautorizate.eu de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Despre noi

Noi, cei de la “CURSURIAUTORIZATE.EU” vă propunem un învăţământ de elită înca din 2014. Cursurile noastre sunt recunoscute de Ministerul Învăţământului şi de Ministerul Muncii, iar în prezent există locaţii în aproximativ toate oraşele din judeţele ţării. Angajamentul nostru faţă de dvs. este să va ajutăm să dobândiţi abilităţi cu ajutorul cărora să va puteţi îndeplini mai uşor ambiţiile şi visele.

Din punct de vedere al metodologiei vă propunem să învăţaţi practic şi să ştiţi să aplicaţi ceea ce aţi deprins alături de lectorii noştri. Cu o echipa de formatori cu experienţă vă punem la dispoziţie planuri şi programe practice adaptate cerinţelor timpurilor noastre. 

Educaţia la “CURSURIAUTORIZATE.EU” beneficiază de o înalta specializare: împreună cu echipa de lectori vă invităm nu numai să luaţi parte la cursurile noastre de dezvoltare  profesională, dar şi să deveniţi parte din echipă!  Investim permanent în resurse şi cunoştinţe care le permit studenţilor noştri să devină profesionişti şi specialişti.  Oferim consultanţă şi după ce cursul s-a încheiat, colaborăm pe proiecte sau oferim variante de o nouă colaborare sau angajare. Se garantează obţinerea cunoştinţelor şi abilităţilor esenţiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate nivelului şi ritmului de studiu al cursanţilor, dar mai ales aplicarea acestora.

​Vă mulţumim celor care au ales “CURSURIAUTORIZATE.EU” şi vă promitem atât vouă, dar şi celor care încă nu ne-au trecut pragul, că ne vom păstra entuziasmul şi ne vom dezvolta continuu  pentru a vă îndruma, pregăti şi asista în drumul spre cunoaştere.