Comenzi si suport telefonic: 0371 900 121,0753 302 030 sau pe mail la office@cursuriautorizate.eu de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Despre noi

Echipa de la “CURSURIAUTORIZATE.EU” vă propune un învăţământ de elită. Cursurile noastre sunt recunoscute de Ministerul Învăţământului şi de Ministerul Muncii. În prezent există locaţii în aproximativ toate oraşele din judeţele ţării. Angajamentul nostru faţă de dvs. este să va ajutăm să dobândiţi abilităţi cu ajutorul cărora să va puteţi îndeplini mai uşor ambiţiile personale, profesionale şi să puteţi câştiga un salariu atractiv.

Din punct de vedere al metodologiei vă propunem să învăţaţi practic şi să ştiţi să aplicaţi ceea ce aţi deprins alături de trainerii noştri. Cu o echipa de traineri de elită şi cu experienţă vă punem la dispoziţie metodologii şi programe practice adaptate la cerinţele pieţii muncii. De asemena, aveţi posibilitatea de a urma unul din cursurile noastre în orice moment al anului.

Dacă sunteți pasionat şi motivat, aveți nevoie de un loc în care să vă pregătiti pentru o carieră care să vă aducă împlinirea profesională. Veți învaţa totul de la zero şi veți acumula toate calităţile pentru a deveni dorit de angajatori. Astfel, se descoperă avantajele integrării profesionale în industrie: salariu atractiv, angajare garantată, dezvoltare continuă şi carieră de succes.

Educaţia la “CURSURIAUTORIZATE.EU” beneficiază de o înalta specializare: împreună cu echipa de lectori profesionişti vă invităm nu numai să luaţi parte la cursurile noastre de dezvoltare personală şi profesională, dar şi să deveniţi parte din echipa! Toţi lectorii sunt persoane cu experienţă şi sunt absolvenţi de top ai acestor cursuri de formare. Investim permanent în resurse şi cunoştinţe care le permit studenţilor noştri să devină profesionişti şi specialişti bine plătiţi. Oferim consultanţă şi după ce cursul s-a încheiat, colaborăm pe proiecte sau oferim variante de o nouă colaborare. Se garantează obţinerea cunoştinţelor şi abilităţilor esenţiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate nivelului şi ritmului de studiu al cursanţilor, dar mai ales aplicarea lor în practică.

​Le mulţumim acelora care au ales “CURSURIAUTORIZATE.EU” şi promitem atât lor, dar şi celor care încă nu ne sunt clienţi, că ne vom păstra entuziasmul şi ne vom dezvolta continuu expertiză pentru a vă îndruma, pregăti şi asista în vederea certificării.