Comenzi si suport telefonic: 0758 232 326,0753 302 030, 0371 900 121 sau pe mail la office@cursuriautorizate.eu de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Termeni si conditii

Echipa CURSURI AUTORIZATE, în calitate de furnizori de formare profesionala organizează programe de formare profesională de tip specializare/inițiere/perfecționare si calificare (atât în format clasic, în sala de curs, cât și în sistem ONLINE), aduce la cunoștinta potențialilor clienți următorii termeni și condiții:
  • Înscrierea la programele de formare profesională, indiferent de tipul acestora, se face cel tarziu cu o zi inainte de a incepe programul. 
  • Înscrierea se poate face in moduri diferite, astfel:
  • 1.1. Direct de pe site-ul nostru www.cursuriautorizate.eu , ulterior vom primi un e-mail cu cererea dvs si veti fi contactat de echipa noastra, pentru a va oferi informatii suplimentare si a va explica procedura de inscriere. 
  • 1.2. La sediul societății noastre (București, Sector 1, Str. Academiei, Nr. 39-41, Parter). 
  • 1.3. Pe adresa de e-mail, atașând documentele personale  (carte de identitate, certificat de nastere, ultima diplomă de studii/adeverinta) si specificand denumirea programului de formare profesionala pe care doriti sa-l urmati. 
  • Înscrierea se va realiza in limita locurilor disponibile in seria solicitată. În cazul în care nu mai sunt locuri disponibile, puteti opta sa va înscrieți in seria urmatoare. 
  • Participarea la programele de formare profesionala este conditionata de completarea dosarului personal și de achitarea taxei de participare. Necompletarea documentelor transmise de echipa CURSURI AUTORIZATE și neachitarea taxei de participare atrage după sine imposibilitatea susținerii examenului de absolvire. Nu se acceptă dosare incomplete!

Taxa de participare se poate achita diferențiat, în funcție de programul de formare profesională:
1. În cazul programelor de formare profesională organizate în sistem ONLINE, taxa se poate achita in MAXIM 2 transe, prima la inscriere, iar ultima fiind pana inainte de examen. 
2. În cazul programelor de formare profesionala organizate in salile de curs, taxa se poate achita cel tarziu cu trei zile inainte de finalizarea cursului (ultima sedință cu formatorul).  
2.1. În cazul programelor de formare profesionala cu o durata mai lunga (3-12 luni), taxa se poate achita in maxim 2 transe, ultima transa fiind achitata  cu cel putin 3 zile lucratoare inainte de ultima întâlnire de curs.  

Echipa CURSURI AUTORIZATE isi rezerva dreptul de a amana perioada propusa initial pentru un program de formare profesionala doar o singura data. In situatia in care programul de formare se amana pe o perioada mai lunga decat cea transmisa initial, clientii inscrisi isi rezerva dreptul de a solicita returnarea integrala a taxei de participare, daca nu sunt de acord cu noua reprogramare.

Retragerea de la programele de formare profesionala se poate face doar in situatia in care clientii NU au parcurs mai mult de 10% din totalul numarului de ore alocat programului. In situatia in care au parcurs mai mult 10% din numarul total de ore, retragerea nu mai este posibila, iar daca totusi doresc retragerea, mentionam ca taxa de participare achitata nu se returneaza. 

Confirmarea organizarii programelor de formare profesionala se realizează cu maxim 24 de ore înainte de începerea lor efectivă. 

Înregistrarea a mai mult de 10%  absente nemotivate și 15% absente motivate din durata totală a programului duce la pierderea dreptului participantului de a sustine examenul final și la exmatricularea acestuia, cu obligatia  de a achita integral contravaloarea programului.

Certificate de absolvire/ calificare se emit in termen de minim 14 zile calendaristice de la data susținerii examenului de absolvire; în cazuri speciale se poate ajunge până la  60 de zile calendaristice, în funcție de disponibilitatea certificatelor la Comisiile de Autorizare a furnizorilor de formare profesională a adulților. 

Adeverintele de absolvire a programelor, valabile pana la emiterea certificatelor, se transmit doar in urma solicitarii scrise a dvs, transmisă pe adresa de e-mail: office@cursuriautorizate.eu. Solicitarile telefonice nu se iau in considerare, daca nu sunt urmate de o cerere scrisă. 

Certificatele de absolvire/calificare se ridică doar personal, de la sediul nostru social. În situația în care nu vă puteți prezenta personal pentru ridicarea certificatelor, certificatele se eliberează doar persoanelor imputernicite prin PROCURA NOTARIALA de dvs.  

Echipa Cursuri Autorizate poate organiza programe de formare profesionala autorizate de Comisiile de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor, cu obtinerea certificatelor recunoscute de Ministerul Muncii, la cerere, la sediul beneficiarului. Pentru oferte personalizate, ne puteti scrie solicitarea dvs pe adresă de e-mail: office@cursuriautorizate.eu.

Înscrierea la programele de formare profesionala autorizate de Comisiile de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor, implică acceptarea politicii de confindentialitate și a procedurii de utilizare si prelucrare a datelor cu caracter personal. 

În situația nerespectarii condițiilor și termenelor mentionate mai sus, echipa CURSURI AUTORIZATE își rezervă dreptul să considere NULĂ ÎNSCRIEREA DVS.